25 februari: raad naar Almkerk

De raad bezoekt elke vijf weken een van de kernen en houdt daar ’s avonds een vergadering (Altenatafel). Op 25 februari komt de raad naar Almkerk. Het programma bestaat uit: een bezoek (in samenwerking met de dorpsraad), een inloop voor inwoners en de Altenatafel. Dit alles vindt plaats in zalencentrum ’t Verlaat (Het Verlaat 1, Almkerk). Iedereen is van harte welkom!

Wilt u iets delen met de raad? Kom naar de inloop

Wilt u een onderwerp onder de aandacht brengen van de raad? Iets vertellen over uw vereniging, uw zorg uitspreken, een initiatief presenteren? Maak dan gebruik van de inloop. U kunt zich daarvoor aanmelden via de griffie. Ook als u niet in Almkerk woont, bent u welkom. De inloop begint om 19.00 (tot 19.30 uur).

Altenatafels

Na de inloop beginnen Altenatafels. De raadsleden krijgen dan informatie over onderwerpen waarover ze bij de volgende raadsvergadering een besluit moeten nemen.  De informatie wordt gegeven worden door een wethouder, ambtenaar, inwoner of een externe deskundige. Als inwoner kunt u hier ook inspreken. De Altenatafels beginnen om 19.30 uur. Op de agenda van 25 februari staan -onder voorbehoud- o.a. de veerverbindingen Boven-Merwede en het actieplan voor de aanpak van alcohol en drugs onder jongeren. De hele agenda vindt u op www.altena.raadsinformatie.nl

Vragen over de gemeenteraad?

Heeft u vragen over de gemeenteraad? Wilt u inspreken, gebruik maken van de inloop of heeft u een idee voor de kernbezoeken? Neem dan contact op met de griffie. Dat kan via tel. 0183-516100 of email griffie@gemeentealtena.